WILL VAN OPSTAL

Een collectieve boodschap

Bewustzijn, liefde en kracht is éen 

Het bewustzijn over jezelf is je belangrijkste gereedschap en je grootste kracht. Het is cruciaal waar je in gelooft, wat je aannames en overtuigingen zijn over jezelf en je bestaan. Alles wat we als negatief ervaren in onszelf is geconditioneerd, en de wereld is een spiegel voor ons. Het is de voedingsbodem voor nog meer trauma’s, ongeluk en ziekte. Wellicht ben je er aan toe om je geloof en overtuigingen te evalueren en te herscheppen, je Bewust Zijn te updaten je hart verder te gaan openen voor jezelf . Het kan zijn dat angst, oordeel en schaamte je weerhoudt om jezelf echt te willen zien. Hoe zou t zijn als je echt gaat beseffen dat je van oorsprong ‘vrij bewustzijn’, liefde en kracht bent?! Stel je dat eens voor?!  Alleen jij kunt jezelf wezenlijke waarde en liefde toekennen, en is de basis van je kracht. Voor degenen die hier herkenning ervaren: Ik nodig je uit, erken jezelf in volle glorie. Erkenning is liefde!
Dit te weten kan een mooie stimulans zijn om het aan jezelf te gaan geven, om zelfliefde en kracht vrij te gaan maken om te komen tot meer geluk en heelheid. Bevrijding van dat wat je niet bent, maakt plaats voor degene die je echt bent, en zo ontstaat er ruimte voor wezenlijke kracht en innerlijk leiderschap. Alles wat een mens belemmerd om in liefde en kracht te kunnen leven, is te ontmaskeren, en jij bepaalt wat je er mee doet. 
Bewustzijn, liefde en kracht zijn één en hetzelfde. En het een kan niet zonder het ander.

Lieve mensen, ik ben ervaringsdeskundig, een boodschap doorleefd en uit mijn leven gegrepen. Voor degenen die behoefte hebben aan ondersteuning, inzicht en heling. Wees welkom… Het is mogelijk hierin wezenlijke stappen te zetten voor jezelf. Het dient jezelf en de wereld. Niets menselijks is mij vreemd, gewoon zijn wie je bent.

Quote

Liefde begint met je hart te openen voor jezelf, zoals vrede begint met vrede te vinden in en met jezelf