Will

Een collectieve boodschap

Bewustzijn, liefde en kracht zijn éen 

Het bewustzijn over jezelf is je belangrijkste gereedschap en je grootste kracht. Het is in je eigen belang waar je in gelooft, wat je aannames en overtuigingen zijn over jezelf en je bestaan. Alles wat we als negatief en vrijheidsbeperkend ervaren in onszelf is geconditioneerd, en de wereld is daarin een spiegel voor ons. En het is niet te fiksen door ontkenning of ‘aangepast positief gedrag’. Want in het onderbewuste blijft dit zijn rol met verve vervullen. Alleen bewuste erkenning werkt bevrijdend, en maakt dat je je geloof en overtuigingen kunt herscheppen, je Bewust Zijn kunt updaten en je hart verder kunt gaan openen voor jezelf. Angst, oordeel en schaamte zijn vaak de trigger die ons mensen weerhoudt om onszelf echt te willen zien. Hoe zou t zijn als je echt gaat beseffen dat je van oorsprong een wezen van ‘vrij bewustzijn’, liefde en kracht bent?! Stel je dat eens voor?! Alleen jij kunt jezelf wezenlijke waarde en liefde toekennen, wat de basis is van je kracht. En dat geldt voor ons allemaal. Tis natuurlijk vooral fijn als we in ‘het hier en nu’ de liefde voor onszelf kunnen beleven!
Dit te weten kan een mooie stimulans zijn om het aan jezelf te gaan geven, om zelfliefde en kracht vrij te gaan maken om te komen tot meer geluk, vrijheid en heelheid. Bevrijding van dat wat je niet bent, maakt plaats voor degene die je echt bent, en zo ontstaat er ruimte voor wezenlijke kracht en innerlijk leiderschap. Alles wat een mens belemmerd om in liefde en kracht te kunnen leven is te ontmaskeren. Het bewustzijn alleen al maakt dat je anders in jezelf en het leven kunt gaan staan.
Bewustzijn, liefde en kracht zijn één en hetzelfde, en het een kan niet zonder het ander. Lieve mensen, deze boodschap is uit mijn leven gegrepen, en weet wat er mogelijk is om te bereiken in jezelf. Waar een wil is is een weg, het dient jezelf en de gehele mensheid. Wetende dat schaamte, angst en oordeel mensen kan weerhouden om te delen wat er in hen leeft, wil ik bij deze zeggen dat iedereen welkom is met alles wat er in je leeft! Niets menselijks is mij vreemd.

Ik ben beschikbaar voor ondersteuning, inzicht en heling. “Gewoon zijn wie je bent”.

Liefde begint met je hart te openen voor jezelf, zoals vrede begint met vrede te vinden in en met jezelf